Mudra Studio

” the journey of a thousand miles begins with a single step ” Lao Tzu

Mijn opleidingen

Sinds 2005 Ashtanga, Viniyasa, Yin opleidingen bij Antwerp Yoga, intensive workshops in binnen- en buitenland met internationale Yogaleraars waaronder David Swenson, Damien De Bali, Michael Hamilton, Anthony Prem Carlisi, Gabriel Azuulay, e.a.
2012-2013 Yoga TT Antwerpen (Elsie Matthijssens)
2017-2018 Yogalates TT Tuscany (Louise Solomon)

Mijn yoga avontuur begon op 16-jarige leeftijd thuis met een yogaboek waarmee ik zelf yogalessen oefende en het heeft me sindsdien nooit meer losgelaten.

Sinds 2005 ben ik heel actief yoga gaan beoefenen en heb ik me ook verdiept in verschillende Yogastijlen en intensieve workshops met de beste internationaal erkende Yogaleraars.

Yoga hielp me tijdens mijn veeleisend werk als zelfstandig advocaat. Het is een zittend en stresserend beroep waar je heel veel in je hoofd zit. Yoga gaf me het evenwicht dat ik nodig had in mijn lijf, hart en hoofd. Dankzij Yoga vond ik ook een beter evenwicht tussen mijn werk en mijn 4 kinderen en toen ze klein waren nam ik ze soms wel mee naar een Yogales. Ondertussen zijn ze zelf echte Yoga fans en beoefenen ze actief Yoga en volgt Daphne, mijn oudste dochter, ook een Pilates opleiding in NY waar zij werkt en woont. Zij zal in de toekomst ook als gastdocente lessen geven bij Mudra.

In 2016 ben ik me ook gaan verdiepen in de Pilatesmethodiek en in 2017 heb ik de intensieve Yogalatescursus gevolgd bij Louise Solomon. (www.yogalates.au)

Begin 2018 heb ik aanvullend een Yinyogaopleiding gevolgd.

De weg van Yoga bracht me ook iets ongelooflijks moois, mijn man, de liefde van mijn leven, met wie ik dagelijks Yoga deel, en de rust in de natuur van Hansbeke. Mijn passie is nu om anderen ergens op weg te zetten op het pad van Yoga, het is een inspirerende weg die zoveel rijkdom, kracht en wijsheid in zich draagt.

Het is een weg naar jezelf met ongekende mogelijkheden en die ontdekkingstocht naar binnen zet je ook stevig op de grond en brengt je vreugde, inzicht en energie. Ik wil graag mensen helpen naar een harmonieus en open leven door lichaam en geest verder te ontwikkelen.

De studio

Mudra Studio bevindt zich in het mooie Hansbeke en de studio is omgeven door de natuur.

In de studio is alles erop gericht om jou tot rust te brengen en jouw focus te vergroten. Geen overbodige elementen of opeengestapelde hulpstukken in de hoek zoals je vaak in fitness- of pilatesruimte terugvindt.